måndag 10 augusti 2009

Kväll i trädgården!!

Trodde inte det kunde bli OK bilder på kvällen då mörkret tagit över. Man märker nu på kvällarna att hösten kommer närmre då det är mörkt vid tio.
Det jag kan tycka är fint då är trädgårdsbelysningen. Detta två ögonlock. Ställt ner amplarna med fuxia på kvällarna. Tegelstens platsen med vinranka på gång och fikon och två andra växter i kruka, jag glömt vad de heter. (klicka på bilderna för större)
Detta framsidan, dålig bild. Men stenar med belysning i vid husväggen och lysande stenar på höger sida vid stenfontänen, ska försöka mig på bättre bild.
Gjort iordning vid vinbärsbuskarna med plattor och sjösten. Ska visa varför en annan dag.
Dahlierna lyser upp kvällen ca 20 cm i diameter.
Grandialus och dahlia. förodlade i växthuset och planterades ut i nygödslad jord, växt och mår toppen, bra plaacering mot öster.
Jag som trodde i mitt sinne att sommaren va slut men jag har fullt med knopp i trädgården. Planerar för en ny rabatt bakom dahlierna. Vet inte om det ska bli byggtimmer eller torvblock som kant. Ska vara små eller lågväxande växter i den men färger i massor som rosa ljusblå vit lila.
Fortsättning kommer med det.
Kramar till alla det behövs som idag när regnet besöker oss.
sara
3 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt med små punktljus i trädgården som gör det lilla extra kvällstid. Ännu blir det inte så fort mörkt på kvällarna hos mig, men det kommer säkert :)
  Skönt att det finns några knoppar kvar i rabatten, det är ju i alla fall bara augusti.
  Må gott! Kram / Bea

  SvaraRadera
 2. Vad fint med ljuset i trädgården. Kan vara härligt nu när vi går mot mörkare tider//Britt

  SvaraRadera
 3. Det ser mysigt ut med lite kvällsbilder.
  Så snyggt det blir med belysning. Det saknar jag verkligen i vår trädgård. Det står på min önskelista :)
  Roligt att få se bilder från ditt hem. Du har det jättefint och kotavlan blev ju snygg på väggen (på önskelistan oxå, hihi).
  Hoppas att det gått bra på dina möten.
  Jag kan inte föreställa mig hur det känns, men jag har haft människor nära mig som har varit drabbade av bl.a. utbrändhet och mobbning.
  Tror även att dottern har börjat på ångest, inte så roligt :(
  Glöm inte att ta hand om dig.

  Kramar Mari

  SvaraRadera