torsdag 18 juni 2009

köks bilder

CARPE DIEM! fånga dagen borde vialla göra men en så regnig dag som idag vill man inte reegera vill inte ta plats inte finnas till. Man flyttar sitt själ sin längtan till annat som där bär.
vem sa att flugan inte i regnet vill va men jag vill då inte ha dig här. Jag njuter av musikens hopp och rytmen får mig att må som en en fluga innombords. Flyga fram som i drömmar takt.

Ekologiskt vill man väl ha men inte bara svårt att finna men det man vill finna finner man. En rapsolja får det bli när spriten jag ska låta bli i midsommar dagg och prakt i klänningi sommar söm. Sorgen finner ingen plats när man måste glädjas åt denna dag. Roligt med stimm och dans, torg och gator med folk som spelar någon roll.
En blomma vacker en doft som sprider sig en önskan om famnen full. Ett hjärta gav upp om hoppet och hämtade den sorten hem. Jag har ett hjärta alldeles för stort men jag har ingen koll.
glädjen jag vill ge andra inte min form. Dansar på bilden av min stand i solens stilla brus. Men inte ska man låta stunden få stå still när man har ett liv fyllt med vackra ting.

Förlåt mig, förlåt att det vart en konstig berättelse om dessa bilder. Jag döljer inte att livet är svårt och ibland svårare att se de goda ting som en hand på axeln eller ett tack i smsen.
Gläds att det börjar vara en del som tittar in.
ta hand om er kram sara2 kommentarer:

  1. Tack för ditt besök hos mig. Jag vet inte hur stora de här rhododendrona blir, men efter två år är de 10-15 cm höga och växer mycket långsamt. Perfekt om man vill ha många olika.
    Glad midsommar
    Eva

    SvaraRadera
  2. Du får ha en bra midsommar helg//Britt

    SvaraRadera