söndag 21 juni 2009

Loppis fynden

Ja en dag på loppis och lite affärer så fick jag med mig dessa underbara muggarna med fat från Mio 69:- st. Rosorna även de Mio 29:- st. änglarna loppis 15 :- st. bakform med lock 50:- loppis.fick ljusmanschetterna av mamma förra året hittade de när jag öppnade en låda jag inte tittat i sedan förra sommaren.
Det är så pirrigt att gå på loppis, jag är så rädd att komma på ett loppis där et är hemskt, men det vet man ju inte innan. Men pirret finns.

Tavelram loppis 20:-. Målades vit och skulle hamna i trädgården. Kul att rama in trädgården. Såg detta på ingelas sida fast hon lade den i gräset, man får väl ta andras ideer?

Bordet loppis 25:-. Dagens fynd. Stolen en säng i metall 90 cm vit, en barn korgstol vit, och stolen den träfärgade 300:-.

En inramning av funkianMin Madonna som jag längtat efter. 150:- loppis.


JA det var mina senaste fynd. Ska placera ut dem på rätt ställe och så ska jag ta tag i min stora dotters (3,5 år) rum. Väggord och iordningställande samt en hylla. lite i datarummet och så leta mera saker att pryda huset med. Det tar tid att hitta sakerna men ni får följa mig på min resa och mina misstag.
kram på er alla2 kommentarer:

 1. Hej vad kul att du titta in på min sida , oj va fina saker du hittat , ja vi får hoppas du kan komma till min loppis det vore skoj .Ha de Kramisar /Stina

  SvaraRadera
 2. Hej Sara, så kul att du börjat blogga, nu ska du se att en helt ny värd öppnas för dig. en trevlig sådan.
  Vilka fynd du har gjort, tänk att man blir så glad av att fynda på loppis, värdens bästa inredningsaffär.
  Så fint du har i din trädgård oxå.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera