måndag 22 juni 2009

tung dag med ängla kraft

Fy idag har jag en jobbig dag. inget vill min väg direkt så det blev lite förmycket. Det behöver inte vara mycket droppen va att bensinlampan tände sig när jag hämta barnen p dagis. Jag hatar att tanka. Vilken bagatell men tankarna kommer då igång. När jag låg inne så märkte man vilka som var vänner och vilka som inte va det. Dessa underbara änglarna fick av en god m,ycket god vän. står att goda vänner är en välsingnelse på dem. Jag är inte religös men välsingnelse eller inte.
Livet ska inte vara en lätt resa men visst den blir som man gör den , oj vad tokiga val jag måste tagit. Livet är ett VAL.

3 kommentarer:

 1. Visst, livet består av många val...framför allt kan man välja hur man ska tänka och tolka olika situationer. Det är inte lätt, man får jobba på det hela livet, känns det som! :o)
  Jättefint med loppisramarna i trädgården, tack för tipset.
  Varmkram, Lydia

  SvaraRadera
 2. Så söta änglar och visst är det så, att när livet är jobbigt, så får man reda på vilka som är de sanna vännerna :) Tänk att "små bagateller" kan störa, jag gillar inte att handla mat...... och kan bli så irriterad när jag kommer hem och skall laga mat, och upptäcker att något är slut..... ;) Har ni lika härligt väder som vi har? Det är sommar ute!!! Ljuvligt!! Ha det gott :)

  SvaraRadera
 3. Det låter som om du skulle ha det riktigt jobbigt just nu?!
  Det 'märkliga' med Livet är att alla val börjar med en tanke...
  Så fiffigt med ramarna!
  Jag hoppas att du snart kan ge dig själv lite positiv respons - typ: "Vad duktigt av mig att...."/Anja

  SvaraRadera