torsdag 9 juli 2009

nya inköp

Ja en tur till karlstad och besök på inredningsaffärer. En lavendel påse gjorde sitt och jag saknar bara en blomma eller något grönt.

En grön växtslinga förvandlade hörnskåpet till en större älskvärd sak.
Fått tag på en koskylt som inte kommit till rätta men jag provar mig fram.
Ett A och E för mina barn ebba och agnes.
Två ljusstakar med fint mönstrade ljus ( syns inte på bilden) hittade för halva priset.
KUl det kan vara att få lite nya saker att hitta plats åt. Klarar mig nog ett par dagar nu.
Hoppas regnet håller upp så jag kan ta kort på de två rosorna som slagit ut. Ljuvliga jag lovar.
Kram på er alla.
2 kommentarer:

  1. Så mycket fint du fick tag på! Vilken affär var det? eller var det flera? Jag ska till Karlstad om 14 dagar:-D Karlstad är min favoritstad i världen, efter Uddevalla då, eller på delad förstaplats kanske. Har bott där, men det kanske jag har berättat:-)

    SvaraRadera
  2. Uddevalla på söndag va! Vilken otur att jag reser då annars hade vi kanske kunnat ses för en snabbfika eller något! Vet inte om det finns en enda inredningsaffär jag kan rekommendera, åtminstone inte som är öppen en söndag. I Centrum är fortfarande det mesta stängt på söndagar. Torp köpcentrum har en del förstås men ingen utpräglad inredningsaffär, möjligen servera, den är gigantisk. Men Torp i semestertider med dåligt väder, Jag hade avstått!!!
    Nisses växter är söndagsöppet, rekommenderar jag varmt, har inredning också:-) Blomsterlandet är också bra, och söndagsöppet. Annars skulle jag slå ett slag för Bohusläns museum, ligger centralt, är söndagsöppet och har en liten shop med fina saker.

    SvaraRadera