torsdag 30 juli 2009

Min 3 åriga dotters rum!

Ja jajg tänkte jag skulle visa min stora 3 årings rum. Jag ville ha det vitt, ej för flickigt och praktiskt. Det vart mest nya saker inte så mycket loppis fynd men men...
Alla flickor ska väl ha ett smyckeskrin...
Bokhyllan och det enda gamla sak, en korgstol och så hennes säng...
En större helhetsbild på sovhörnan...
Och så förvaringshörnan med flaggspel i taket och hundrumpor på väggen, samt min gamla resväska.
Ja här rullar dagarna på och det både positivt och negativt. Sommaren får gärna hälsa på igen så man har lite mer sol i kroppen inför hösten och mörkret.
Jag har nog inte sett det regna så mycket under en timme som idag, vet ej mängd men vi fick springa ut till glassbilens sång och min minsta hackade tänder, mitt i sommaren. Vägen var som en bassäng.
Jag har även fått reda på en tråkig sak att en klasskamrat från universitetet avlidit 56 år gamal. Vi fick nära kontakt då vi pendla ihop i cirka 3 år. Tanken går till dig Bigitta. En tår faller.
Ja tråkigt väder och förluster finns det då inget som är positivt. Jo då jag planerar mitt 30 års kalas, ingen kris än, det ska bli kul. Fest och troligen en massa tokigheter det är vi i kompisgänget bra på. Jag ler verkligen när jag skriver detta.
kram på e
2 kommentarer:

 1. Vilket fint rum hon har!
  Precis lagom med färg, tycker jag.
  Och så mysigt ni verkar ha haft det på eran husvagnstur. Det är inte dumt att stanna vid något vatten och campa. Det måste barnen oxå ha gillat.

  Kram Mari

  SvaraRadera
 2. What a lovely children room! It's so tender! Are the children in the previous post your? They look faboulous! Very nice blog you have! Thanks for your visit!
  Happy week end!
  Vale

  SvaraRadera